További bejegyzések »

Esküvői autó

A közeljövőben új szolgáltatással bővülünk - esküvői autókölcsönzés. Ha egy igazán kényelmes, szép és luxus autóra vágytok, akkor itt a Jaguar S-type. Az autó kizárólag sofőrrel bérelhető. Az árakat hamarosan feltüntetjük a "Csomagok" menüpontban.
Az autóra már lehet időpontot foglalni.
5 különleges köszönetajándék

Bonbonnier. Hagyományosan így nevezik a kis ajándék dobozkákat, melyeknek a tartalma nemcsak bonbon lehet, hanem például kandírozott virág. Ez a leguniverzálisabb ajándék, amit már ráadásul úgy meg lehet tervezni, hogy az egy műalkotás legyen. Ha elfogy a benne rejlő édesség, akkor magát a bonbonniert akár ékszeres dobozként is lehet használni.


Élő virágok. Szép kis cserepes virágok nagyszerűen beleolvadnak az asztal díszítésébe, a végén pedig köszönetajándékként szolgálhatnak. Az ilyen alkalmakra leginkább olyan növényeket kell választani, amelyek nem igényelnek különösebb öntözési vagy egyéb figyelmet.


Fotózás. Az esküvő helyszínén kialakított fotós zóna jó ajándék lehet a násznépnek, hiszen ott róluk is készülnek kreatív képek. Az este végén a vendégek átvehetik a kinyomtatott képeket egy speciális mágneses táblán. Ez a verzió plusz fotóst is jelent, de a vendégek öröméért megéri.


Egyedi plüss játékok. A mostanában divatos kis állatkák senkit nem hagynak hidegen. Megrendelésük során a kézileg készített plüss figurákhoz érdemes kérni valami plusz hasznos funkciót is, mint például kulcstartó gyűrűt. Folytatva az esküvői témát, lehet kérni páros játékokat is - az egyik "felét" a vendég megkapja a meghívóval együtt, a másikat pedig az ünnepségen.


Ajándékfa. Egy igazán kreatív ötlet. A vendégek saját maguk veszik le a megtetszett ajándékot a fáról, cserébe egy jókívánságot raknak vissza, amit a fa mellett található cetlire írnak fel.
Trendek

Esküvő - az egyik legizgalmasabb esemény az ember életében. Az előkészületeket jóval a kijelölt nap előtt kezdik meg, mert nyilván mindenki azt szeretné, hogy ez az esemény felejthetetlen legyen mindenki számára. Mindenek között a legemlékezetesebb a menyasszony ruhája. Az esküvői kollekciók nagyon sok különböző modellel állnak elő - klasszikus fűzős ruháktól kezdve a csintalan és elegáns ruhákig. Annak ellenére, hogy a ruhatervezők egyre váratlanabb ötletekkel állnak elő, az esküvői piacon még mindig a klasszikusok vezetnek. Elegáns csipke, nyitott hát és közepesen telt szoknya magabiztosan tartja magát az első helyen.


Az ombre se maradt a múltban - még mindig tartja a státuszát, mint divatos esküvői trend. Egy szín különböző árnyalatai, fokozatos átmenetek halványból erőteljes színbe és fordítva, mindez valóban lenyűgözően néz ki. Különösen aktuális most a menta zöld szín. Friss és hűvös, gyengéd és tartózkodó, előteremti a romantikus hangulatot.

Az egyszerűség és a lakonizmus szintén az új trend jellemzője. A bazsarózsák és a tulipánok versenybe szállnak a klasszikus fehér rózsákkal. Szabadtéri esküvők, sok rétegű ruhák, gyümölcsökkel és zöldségekkel díszített szobák, természetes anyagok és virágmotívumok, enyhe célzás a meleg és napos vidéki stílusra - mindez hozzájárul egy különleges hangulat kialakításához. A frizura terén is közkedveltté vált az egyszerű, esetleg befont haj, ami virágokkal vagy egy kis fátylas kalappal van díszítve.
További bejegyzések »